Ingestión
Acción de ingerir. 2. Admisión de sustancias nutritivas en el organismo. Mientras que las plantas elaboran ellas mismas sus compuestos químicos por asimilación, los animales dependen de la ingestión directa de nutrientes. Los herbívoros (fitófagos) utilizan como alimento base las plantas vasculares. También los carnívoros (zoófagos) y los omnívoros viven indirectamente de esta fuente de sustancias nutritivas. Los organismos unicelulares toman su alimento a través de la superficie celular o por fagocitosis o pinocitosis. En los...
Estás vendo %%% do contido deste artigo.
Solicita acceso á túa biblioteca para consultar os nosos recursos electrónicos.
Vantaxes para ser un usuario rexistrado.
Acceso sen restricións a todo o contido da obra.
Só información verificada de selos editoriais de prestixio.
Contido de autores recoñecidos e actualizacións diarias.
A nova plataforma do Consorcio ofrece unha experiencia de busca fácil de usar e altamente utilizable. Contén funcións únicas que che permiten navegar e facer consultas dun xeito áxil e dinámico..
Convenios especiales: Ensino Bibliotecas públicas